menu

16e Citroën World Meeting – ICCCR2016

De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De World Meeting, zoals dit event ook vaak wordt genoemd, brengt zoveel mogelijk Citroëns, van klassiek tot modern, op één plek bij elkaar en weet daarmee een breed publiek te bereiken.

 

Het evenement trekt in de eerste plaats hardcore liefhebbers en clubs van het Franse automerk vanuit de hele wereld. Vier dagen staan in het teken van hun passie voor de Citroën in al zijn gedaantes: van verend eendje tot chique DS. Het evenement trekt echter ook genoeg andere belangstellenden en autoliefhebbers.

 

In 2016 vond de ICCCR plaats op Landgoed Middachten in Dieren. De uitgestrekte terreinen van het landgoed boden voldoende plaats om allerlei tenten, markten, foodtrucks, barbecues, kampvuren, een drive-in bioscoop en allerlei auto gerelateerde activiteiten te bergen. Ook konden 7.500 Citroeneigenaren drie nachtenlang kamperen op het landgoed.

 

Centraal stonden natuurlijk de aanwezige Citroëns in alle gedaanten en types en uit alle tijden. De grootste attractie was voor velen dan ook de parkeerplaats! Het evenement veroorzaakte op een van de dagen een waar verkeersinfarct richting de Randstad en richting Duitsland.

 

La verzorgde voor ICCCR2016 de technische productie.

 

Icccr2016.nl