menu

Over La-Events

La-Events voelt zich thuis in de wereld van cultuur, muziek en theater. Met de roots stevig in het Rotterdamse weten we van aanpakken, zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. En we blijven lachen als het moeilijk wordt. Sterker nog: dan beginnen wij pas echt warm te lopen.

carla foto

“Als ik om vijf uur ’s ochtends de zon zie opkomen en de eerste vrachtwagen rijdt het terrein op om spullen te lossen, dan geniet ik. Ik weet dat het hier straks krioelt van de blije mensen. Nu zijn alleen wij er, met onze checklists en gezonde spanning. Vierentwintig uur later zijn de laatste bekertjes opgeruimd, is alles weer bij het oude, rest er niets dan wat schoenafdrukken. En de indrukken die we achtergelaten hebben bij de mensen die hier uren geleden nog praatten, lachten en dansten.” – Carla Leurs, oprichter La-Events.

 

Carla – zeg maar La – begon in 1993 met La-Events. Eerst nog alleen, later met velen. Met de jaren groeide niet alleen de organisatie, maar ook de ervaring en de ambitie. En de bijbehorende wapenfeiten. Zoals de Citroën-dag die we organiseerden op landgoed Middachten. En de revival van het Metropolis-festival. Allemaal ons werk. Mogen we best trots op zijn, toch?