menu

Hoe werkt La-Events? Ontdek de mogelijkheden

 

U het idee en de locatie, wij de uitwerking en de uitvoering.

 

La-Events organiseert en produceert uw evenement op de manier die het nodig heeft. We luisteren goed, denken mee en zetten woorden om in daden. Daarvoor nemen we een helikopterview en een stevige bestendigheid tegen tijdsdruk mee.

 

La-Events stapt op ieder moment in. Aan het begin, als er alleen nog maar een idee is, of op het laatste moment, als er alleen nog maar een paar extra handen nodig zijn. Het geheel of een deel? Maakt ons niet uit. We pakken het op, gaan ermee aan de slag en maken het tot een succes.

Organisatie

La-Events floreert tussen de mensen. We begrijpen ze. Zowel de artiesten, als de medewerkers, als het publiek. Ze hebben allemaal hun eigen wensen en verwachtingen. Aan ons de schone taak om daar aan te voldoen.

 

La-Events voelt zich thuis in de wereld van kunst en cultuur. Waar artistieke mensen het voor het zeggen hebben en de crew op zijn tenen loopt is La-Events om de timing te bewaken en alles op zijn plaats te laten vallen.

La-Events kent de Arbo-wetgeving en de eisen van de vergunningverstrekker. We hebben een specialist op het gebied van veiligheid in huis en kunnen putten uit een breed netwerk voor versterking op welk gebied dan ook. You name it, we’ll do it.

 

La-Events is ook goed thuis in de wereld van subsidies. We weten hoe we met begrotingen en bugetten om moeten gaan en hoe we op de centen moeten passen.