menu

Zakelijke leiding

BB OA foto 4La beheert als zakelijk leider de zaken, regelt de budgetten en zorgt dat deze naar behoren besteed worden. Bij grotere organisaties coördineert La desgewenst ook het bureau, regelt het personeelsbeleid, de administratie, de contracten en onderhoudt de contacten met subsidiënten, sponsors en andere begunstigers. La bedenkt nieuwe manieren om geld te werven en bouwt netwerken op die via crowdfunding leiden tot extra financiering voor culturele instellingen.

Een zakelijk leider is vaak, samen met de artistiek leider, eindverantwoordelijk voor een organisatie en de sparring partner van de artistieke persoon. In een ideale wereld leidt een goede synergie tussen zakelijk en artistiek leider tot een meerwaarde die een organisatie naar een hoger niveau tilt.

La regelt je zaakjes. Of dat nou is omdat je een theatergezelschap bent dat zakelijke leiding nodig heeft, of je bent een artiest die totaal geen zin heeft in al die administratieve rompslomp, of je hebt een (groot) bedrijf en het is belangrijk dat iemand zakelijk puin komt ruimen. Of het nu gaat om een financiële doorlichting, om een administratieve doorlichting om processen te vergemakkelijken en te optimaliseren, het kan allemaal.